Luksusta arkipäivään proteiinipitoisella piirakalla
2 annosta, 30-45 min.
Tarvitset:
Taikina
- 1 dl vettä
- 1/4 dl öljyä
- 100 g ruisjauhoa
- 100 g täysjyvävehnäjauhoa
Täyte
- ½ parsakaali
- 1 nippu kevätsipulia
- 5 kirsikkatomaattia
- 50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
- 200 g paistettua broilerin rintaa
- 2,2 dl WhitePRO ™ -munavalkuaista
- 2 1/2 cup riisimaitoa / maitoa
- ripaus suolaa ja pippuria
- 50 g mozzarellaa (viipaloituna)
- Pesto (taikinan reunaan)
Tee näin:
1. Sekoita pohjan ainekset taikinaksi ja painele taikina piirakkavuokaan
2. Painele haarukalla pieniä reikä taikinan pohjalle ja paista pohjaa noin 10 minuuttia 175 ° C: ssa
3. Huuhtele parsakaali ja pilko se pieniksi paloiksi
4. Kuori sipuli ja kuutioi se pieniksi paloiksi
5. Levitä parsakaalit, sipulit ja aurinkokuivatut tomaatit piirakkapohjalle
6. Lisää myös puolitetut kirsikkatomaatit sekä paistetut, paloitellut broilerit pohjalle
7. Voitele piirakkavuoan reunat pestolla
8. Sekoita munanvalkuaiset ja maito tasaiseksi seokseksi ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada massa piirakan päälle.
9. Lisää juusto täytteen päälle
10. Paista piirakkaa noin. 30 – 35 minuuttia 200 ° C: ssa
Ravintoarvot per 100 g | Per annos |
575 kJ/137 kcal 9 g proteiinia 5 g rasvaa 11 g hiilihydraattia 0,1 g suolaa | 64 g proteiinia 982 kcal |