Tervetuloa!

PARSAKAALIBURGER BROILERTÄYTTEELLÄ

Koko perhe ihastuu tähän uudenlaiseen burgeriin!

1 annos, 30-45 min.

Tarvitset:

Sämpylät

  • 1/2 parsakaali
  • 1,1 dl whitePRO™ valkuaista
  • 3 spsk. mantelijauhoa
  • 1 tsk. leivinjauhetta
  • 1/2 dl kaurahiutaleita
  • Ripaus suolaa

Sämpylöiden täyte:

  • 120 g paistettua kananrintaa
  • 3 salaatinlehteä
  • 1 tomaatinviipale
  • ¼ sipuli viipaleina
  • 50 g kurkkuviipaleita
  • Kastikkeeksi voit sekoittaa ½ valkosipulin murskattuna, 1 rkl ketsuppia ja ripauksen suolaa

Tee näin:

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.

2. Leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi ja kaada kiehuvaa vettä päälle.

3. Anna hautua 3 minuuttia.

4. Kaada vesi pois ja sekoita parsakaaleja, kunnes se muuttuu tasaiseksi massaksi.

5. Lisää muut raaka-aineet parsakaalimassan joukkon. Jos  seos on liian jämäkkää, lisää hiukan kaurahiutaleita. 

6. Muodosta sämpylä ja aseta se leivinpaperille.

7. Voitele se munanvalkuaisilla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä

8. Paista sämpylää n. 25 minuuttia 180 ° C: ssa

Vinkki!

Voit täyttää parsaburgerin monilla eri täytteillä, esim. perinteisillä naudanlihapihveillä.

Ravintoarvo per 100 gPer annos
429 kJ/102 kcal
9 g proteiinia
5 g rasvaa
5 g hiilihydraattia
0,3 g suolaa
71 g proteiinia
846 kcal

HERKULLISET RESEPTIMME

Runsasproteiininen ruoka voi olla herkullista ja houkuttelevaa!