Vanha tuttu kaurapuuro muuttuu tuhdimmaksi lisäämällä siihen kananmunan valkuaista. Proteiinipuurolla jaksat pidempään!
1 annos, 0-15 min.
Tarvitset:
• 1,1 dl WhitePRO valkuaista
• 30 g kaurahiutaleita
• vettä
• suolaa
• sokeria
• ½ omena, kuutioina
• kanelia
Tee näin:
1. Keitä kaurahiutaleita ja vettä kunnes ne puuroutuvat.
2. Lisää valkuainen, suola ja halutessasi sokeri.
3. Keitä matalalla lämmöllä hetki.
4. Koristele annos omenakuutioilla ja kanelilla.
Ravintoarvot per 100 g | Per annos |
424 kJ/101 kcal 9 g proteiinia 1 g rasvaa 12 g hiilihydraattia 0,4 g suolaa | 16 g proteiinia 175 kcal |